От 2023 година сме технологичен партньор на SIEMENS за типово изпитани табла Sivacon S8, както и VAR партньор за уредби NXAir

Повече...

Предстои ни изграждане на нова база в Стара Загора, където ще произвеждаме типово изпитани табла ниско напрежение Sivacon S8 и уредби средно напрежение NXAir на SIEMENS.

През 2024 година ЕЛ КОНТРОЛ отбелязва 25 години от основаването си, както и 20-годишно бизнес сътрудничество с българското представителство на SIEMENS.

Наред с това, поддържаме търговско и сервизно партньорство с АВВ.

ЕЛ КОНТРОЛ е СТРОИТЕЛ НА ГОДИНАТА 2023

Повече...

ЕЛ КОНТРОЛ е носител на Голямата награда СТРОИТЕЛ НА ГОДИНАТА за 2023 година. Компанията ни бе отличена сред всички строители в област Стара Загора с грамота и плакет.

Престижното отличие се присъжда от Камара на строителите в България, на база икономически показатели и цялостно представяне през текущата година.

Наградата бе връчена на тазгодишната церемония по повод Деня на строителя, на която присъстваха областният управител на Стара Загора Ива Радева, временно изпълняващият длъжността кмет на Стара Загора Радостин Танев и председателят на областното представителство на КСБ инж. Пламен Михалев.

ОТВОРЕНИ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ

Повече...

ЕЛ КОНТРОЛ върви напред. В ход е фирмената стратегия за устойчиво развитие и какво по-хубаво от това за една компания!

Разширяваме дейността и обема на изпълняваните услуги, и в тази връзка обявяваме следните отворени работни позиции:

  • Монтажник оборудване
  • Ел. монтьор – вторична комутация
  • Монтажник асемблиране ел. табла
  • Строителен работник
  • Работник склад
  • Шофьор – кат. С

Баварска делегация посети ЕЛ КОНТРОЛ

Повече...

На 14 юни бизнес комплексът на ЕЛ КОНТРОЛ в Стара Загора бе посетен от делегация, организирана от Германо-Българската индустриално-търговска камара AHK Bulgarien (German-Bulgarian Chamber of Industry and Commerce), съвместно с Баварското дружество за международно сътрудничество (Bayern International). 

Кариерно изложение WorkIn Stara Zagora

Повече...

ЕЛ КОНТРОЛ ще вземе участие в първото по рода си голямо кариерно изложение, което ще се проведе на територията на град Стара Загора на 28 и 29 април 2023 г.