Баварска делегация посети ЕЛ КОНТРОЛ

На 14 юни бизнес комплексът на ЕЛ КОНТРОЛ в Стара Загора бе посетен от делегация, организирана от Германо-Българската индустриално-търговска камара AHK Bulgarien (German-Bulgarian Chamber of Industry and Commerce), съвместно с Баварското дружество за международно сътрудничество (Bayern International). 

На визитата присъстваха официалните лица Улрике Волф, Мартин Гросман и Ан-Катрин Райз от Баварското министерство на икономиката, регионалното развитие и енергетиката, както и г-н Мориц Зайлер от Посолството на Федерална република Германия в България.

С нас бяха и партньорите ни от Сименс, които пристигнаха специално за визитата. Главният изпълнителен директор на Сименс България г-жа Боряна Манолова изрази задоволство от успешната работа с нашата компания на силно конкурентния пазар в България. Тя сподели още, че като немска фирма, Сименс разчита на стабилно партньорството в лицето на ЕЛ КОНТРОЛ вече близо 20 години. 

Управителят г-н Станимир Христов запозна гостите с ключови моменти от дейността на компанията и представи визията за бъдещо развитие и позициониране на немския пазар. 

Делегацията посети фирмения цех за производство на ел. табла и се запозна на живо с процеса на изработка и приложението на готовите изделия. 

Визитата е част от организирани бизнес срещи с баварски фирми, по повод 20 години Баварско представителство в България. 

Благодарим на нашите партньори и гости за посещението. Вярваме, че усещането за добър и стабилен бизнес климат е първата важна основа за привличане на нови инвестиции в Стара Загора и региона.